Een nieuwe school kiezen doe je niet zomaar. Toch zal je dit de komende maanden moeten doen. In de Provinciale Secundaire School Bilzen (PSSB) bieden we studierichtingen aan binnen “ECONOMIE & ORGANISATIE” en “STEM”.

Economie en organisatie

In de eerste graad laten we je op een boeiende manier kennis maken met het bedrijfsleven. We kopen vandaag veel online, kijken elke dag naar onze Facebookpagina, hebben een favoriete vlogger enzovoort.

STEM

De meesten onder jullie kennen STEM onderwijs ondertussen. Op de PSSB kies je voor de ├ęchte STEM. Je steekt letterlijk je handen uit de mouwen en programmeert robots, print 3D objecten, enzovoort.


ONTMOETINGSMOMENTEN EN INSCHRIJVEN

Je kan kennis komen maken met de Provinciale Secundaire School Bilzen (PSSB) op verschillende momenten:

TECHNIEKKLASSEN

Meer dan 600 leerlingen uit de lagere scholen in de buurt bezoeken de PSSB tussen januari en maart. We laten je een prachtige windmolen maken voor wanneer je het te warm krijgt in de zomer. Wil jij ook delnemen met je klas aan deze techniekklas? Geen probleem. Stuur ons een mailtje of vraag aan je leraar of jullie ook komen.

INSCHRIJVEN

Vanaf 1 maart 2018 kan je je inschrijven. Je kan je ook online registreren. Wij contacteren je dan terug en maken  een afspraak om je inschrijving vlot te laten verlopen.

INFODAG eerste graad

Op zaterdag 10 maart 2018 tussen 10 en 14u kan je op onze infodag voor de eerste graad kennis komen maken met de eerste graad en de PSSB.

OPENDEURDAG

Op zaterdag 22 april 2018 kan je op onze opendeurdag kennis komen maken met de PSSB.

 

Print Friendly, PDF & Email