losriders

Ruim 10 jaar geleden maakte de productiefirma “Woestijnvis” een programma “Napels zien” over o.a. Arnoud en zijn levensdroom. Vorig jaar vonden Arnoud en Woestijnvis mekaar opnieuw.

15 jaar geleden trok Arnoud door Zuid-Amerika en heeft toen een dagboek bijgehouden. Nu vormen dit dagboek en de verschillende standplaatsen van de mobiele schooltjes een leidraad voor een televisieprogramma dat vanaf 16 december wekelijks te zien is.

TV maker Paul Van Rooy en Mobile School bedenker Arnoud Raskin testen op de moto hoe onherbergzaam de Andes is. De Mobiele Scholen gidsen hen naar straffe verhalen. Het is een helse tocht geworden van ruim 5400 km door Colombia, Ecuador, Peru en Bolivië.

De volledige school kijkt uit naar dit programma… onze leerlingen en oud-leerlingen gaan hun werk en inzet immers herkennen. Pittig detail… wanneer u de 16-de december of in één van de volgende afleveringen de camerasteuntjes op de motohelmen van de motards ziet, weet dan dat ook deze hier op school ontworpen en vervaardigd zijn op onze cnc machines.

Wij kijken en kicken op “Los Easy Riders” U toch ook?

Print Friendly, PDF & Email