Vragen?

+32 89 62 92 21

Provincie Limburg

Organisatie en logistiek

3de jaar, 4de jaar (Arbeidsmarktfinaliteit)

Organisatie en Logistiek

 

 

Waarom Organisatie en logistiek

Tijdens de tweede maak je kennis met de werking van een onderneming. Je bouwt kennis en vaardigheden op over onthaal en administratie, verkoop en logistiek. In deze opleiding zetten we verder sterk in op ICT-vaardigheden die nodig zijn om commerciële documenten op te stellen. Ook leer je van jouw etalage en plaatsing van producten ware blikvangers te maken. Tot slot bouw we jouw communicatieve skills verder uit in het Nederlands, maar ook in vreemde talen. 

Nu stomen we je helemaal klaar voor de stages in de derde graad. Via een game kan je je verkooptalenten meten met anderen en zeer uniek in de opleiding is het onderdeel 'Photoshop' in beeldende vorming. Dankzij deze module kan je digitale foto's retoucheren en leuke collages maken. Computervaardigheden zij niet meer weg te denken in onze maatschappij. In deze opleiding leer je werken met een tekstverwerkingsprogramma en presentaties maken.

 

De tweede graad Organisatie en logistiek volgt de hervormingen binnen het Vlaams onderwijs. Schooljaar 2023-2024 start de hervorming ook in het vijfde jaar.
3e
4e
3e
4e
Basisvorming
Frans
1
1
Engels
1
1
PAV
5
5
PAV Nederlands
1
1
PAV Natuurwetenschappen
1
1
PAV Wiskunde
1
1
Levensbeschouwing
2
2
Lichamelijke opvoeding
2
2
Specifieke vorming
Toegepaste informatica
4
4
Bedrijfseconomie*
8
8
Promotietechnieken**
3
3
Zakelijke communicatie Frans***
1
1
Zakelijke communicatie Engels****
1
1
Zakelijke communicatie Nederlands*****
1
1
*Toegepaste economie
**Beeldende vorming
***Frans
****Engels
*****Nederlands