Vragen?

+32 89 62 92 21

Provincie Limburg

Ontdek de wereld op de PSSB

PSSB biedt in de doorstroom- en arbeidsmarktgerichte opleidingen een sterke onderbouw, intensieve praktische scholing en doorgedreven contacten met de industrie. Jongeren opvoeden tot weerbare volwassenen met toekomstperspectieven is ons kwaliteitslabel. Het maakt van ons één van de meest toonaangevende technische scholen. 

Gelijke kansen ...

PSSB is een warme school met toegankelijke leerkrachten en bovendien een school waar het welbevinden van onze leerlingen hoog is. We iedereen gelijke kansen bieden en kiezen dus bewust voor een individuele en persoonlijke aanpak in de vorm van goede begeleiding en oriëntering. 

We streven naar een vriendelijk leerklimaat en een persoonlijke omkadering met ondersteuning. 

Modern...

De technologie gaat met sprongen vooruit. Wat vandaag nog actueel is, is morgen alweer verouderd. De keuze is simpel: stilstaan of evolueren. Wij kiezen voor het tweede.

Wij beschikken over comfortabele, hedendaagse gebouwen. Met behulp van de modernste leermiddelen en -methoden, trachten wij onze leerlingen voor te bereiden op hun taak in een steeds sneller evoluerende wereld. 

PSSB...

is ook film, toneel, schoolkrant, Chrysostomos, samen brunchen, peter- en meterschap, bedrijfsbezoeken, internationale uitwisseling, buitenlandse reizen, solidariteitsacties. 

Ontwikkeling en productie van mobiele schooltjes voor straatkinderen in derdewereldlanden in samenwerking met Streetwize

Kom eens langs

Meer weten over de school? Kom dan naar één van onze infomomenten of maak een afspraak met de school.