Vragen?

+32 89 62 92 21

Provincie Limburg

WORD #INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN

Zie jij de dingen groots? Wil jij een ruime keuze aan toekomstmogelijkheden waar jij en jouw elektrische kennis en vaardigheden echt iets betekenen? 

Wij leiden je op tot een felbegeerde industrieel elektricien.

Wat is industriële elektriciteit

Een industriële elektricien is onmisbaar. Dankzij hem of haar draaien de machines in bedrijven, worden er nieuwe elektrische installaties geplaatst en bestaande vernieuwd. 

Het organiseren, installeren, onderhouden en controleren van elektrische installaties en denken in mogelijkheden toegepast op elke elektrische klus, is voor een industriële elektricien geen probleem. 

 

Onze elektriciteitsopleiding

In deze gespecialiseerde opleiding verwerf je inzichten in industriële automatiseringssystemen om deze te kunnen herstellen. In deze praktijkgerichte opleiding leer je enerzijds onderhoud, montage en herstelling van elektronische diensten en aandrijf- en hoogspanningstechniek kwalitatief volbrengen in de energiedistributie anderzijds.

Één opleiding, een waaier aan toekomstmogelijkheden

Neem je eigen toekomst in handen door de opleiding industriële elektriciteit. De leerlingen van 7 industriële elektriciteit hebben vaak een nog voor ze afstuderen een jobaanbieding.  Wie deze opleiding volgt heeft ook een ruime keuze aan jobmogelijkheden: podium technieker, motoren ontwikkelaar, elektrotechnisch installateur luchtvaart, technicus elektrische zwembaduitrusting, klimatisatietechnicus, ...

knelpuntberoep  Ook de knelpuntberoepen: bordenbouwer, industrieel elektrotechnisch installateur, onderhoudselektricien, technicus controle en kwaliteit elektriciteit en elektronica en vele andere liggen binnen de mogelijkheden. 

         

Vragen?

Heb je nog vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Reserveer een bubbelbezoek

Laat je gegevens achter, wij contacteren je terug.

Contacteer een leraar Industriële elektriciteit

tel. +32 89 62 92 21

Schrijf je in!

Weet je al dat de richting Industriële elektriciteit voor jou is weggelegd? Aarzel dan niet en schrijf je in.

SCHRIJF IN

7e
7e
Algemene vakken
PAV
6
Levensbeschouwing
2
Lichamelijke opvoeding
2
Automatisatie
2
Elektriciteit
18
Blokstage van 2 weken