Vragen?

+32 89 62 92 21

Provincie Limburg

Hey jij! 

Wil jij meer dan alleen op school zitten? Je eigen toekomst bepalen en de touwtjes zelf in handen nemen? Welkom bij APP-School Munsterbilzen!

Bij APP-School Munsterbilzen draait alles om jou en je toekomst. We zijn een school waar we geloven dat je de touwtjes van je eigen succes in handen hebt. Onze school staat voor Ambitie, Passie en Positiviteit - oftewel, APP.

Bij ons draait het niet alleen om de lessen die je volgt, maar om wie je bent en wie je wilt worden. We willen niet alleen dat je slaagt voor je vakken, maar ook dat je groeit als persoon. Onze leraren zijn er niet alleen om je les te geven; ze zijn er om je te helpen ontdekken waar je goed in bent en wat je écht wilt.

Fouten maken mag bij ons. We zien ze niet als mislukkingen, maar als kansen om te leren. Door open communicatie en nauwe banden tussen leraren en leerlingen, helpen we jou om te groeien en te ontdekken wat jou uniek maakt.

Bij APP-School Munsterbilzen geloven we in jou als eigen persoon. We willen niet dat je verdwijnt in de menigte. Onze aanpak is erop gericht om jou persoonlijk te begeleiden, zodat je jouw eigen pad kunt volgen.  We luisteren naar jouw stem, jouw ideeën over je toekomst en jouw behoeften, omdat jouw mening er echt toe doet. Ons team  is er om jou te ondersteunen bij wat je nodig hebt om te kunnen schitteren, want jij bent de toekomst!

Bij ons bereid je je niet alleen voor op studies of werk, maar ook op het leven zelf. Zes jaar op onze school betekent niet alleen leren uit boeken, maar vooral ontdekken wie je bent en wat je wilt bereiken. Onze rijke infrastructuur en unieke manier van lesgeven helpt daarbij.

Dus, als je op zoek bent naar een school waar je niet alleen leert, maar ook groeit, waar jouw eigenheid wordt gewaardeerd en waar jouw stem wordt gehoord, dan is APP-School Munsterbilzen de place to be!

Kom langs en neem samen met ons jouw toekomst in eigen handen.