Vragen?

+32 89 62 92 21

Provincie Limburg

Hey jij daar,

Wil jij meer dan alleen op school zitten? Je eigen toekomst bepalen en de touwtjes zelf in handen nemen? Welkom bij APP-School Munsterbilzen!

Bij ons draait alles om jou en je toekomst. We zijn een school waar we geloven dat jij het voor het zeggen hebt over wat je bereikt. Onze school staat voor Ambitie, Passie en Positiviteit - dat is wat we noemen: APP.

Bij APP-School Munsterbilzen gaan we verder dan alleen maar lessen volgen. We willen dat jij ontdekt wie je bent en wat je kunt. Hier krijg je niet alleen les, maar ook de kans om jezelf écht te ontwikkelen. Onze leraren zijn er niet alleen om saai voor de klas te staan; ze willen je echt leren kennen en je helpen groeien.

Fouten maken is geen probleem, bij ons zien we problemen als kansen om slimmer te worden. We kijken naar wat je goed doet en waar je nog aan kunt werken. Met open communicatie en een hechte band tussen leraren en leerlingen, helpen we jou om te groeien en te ontdekken waar je goed in bent.

Je staat er bij ons nooit alleen voor. We luisteren naar jouw mening, over je studiekeuze, je ideeën en je toekomstplannen. Zes schooljaren op onze school betekent niet alleen leren, maar vooral ook ontdekken wat jij nodig hebt om te kunnen stralen. Zo wordt je een echte APP-STER!

Dus, als je op zoek bent naar een school waar leren leuk is, waar je mag groeien en waar jouw stem telt, dan ben je hier aan het juiste adres! Kom langs en neem samen met ons je toekomst in eigen handen.