Vragen?

+32 89 62 92 21

Provincie Limburg
1 - 30
feb.-jun.
2021

Breng ons een bubbelbezoek!

PSSB , Appelboomgaardstraat 2 , 3740 Bilzen

BRENG ONS EEN BUBBELBEZOEK! 

Het kiezen van een nieuwe school is een belangrijke keuze in het leven van de leerling. Om geïnteresseerde zo goed mogelijk te helpen in deze keuze bieden wij bubbelbezoeken aan. Tijdens deze persoonlijke rondleiding maak je kennis met onze school en werking. Je krijgt de kans gerichte vragen aan vakleerkrachten en/of de leerlingenbegeleider te stellen. 

Registreer je via onderstaand formulier of bel naar 089 62 92 21:

 ** Om een bubbelbezoek veilig te laten verlopen, vragen we om maximum met 3 personen te komen en de geldende veiligheidsmaatregelen van de school te respecteren.

 

Voorlopig is het enkel mogelijk een bubbelbezoek te plannen voor de tweede en derde graad. 
Indien u interesse heeft in onze eerste graad verwelkomen wij u graag op één van onze infomomenten. 

De door u verstrekte gegevens zullen door de Provinciale Secundaire School Bilzen, Appelboomgaardstraat 2, 3740 Munsterbilzen worden verwerkt. Zij zullen uitsluitend worden gebruikt voor het van verzamelen gegevens m.b.t. een voorinschrijving en dit op grond van uw toestemming. De betreffende gegevens zullen worden gebruikt voor het ingeven van de gegevens in ons verwerkingsprogramma.

Voor meer info en voor de uitoefening van uw rechten kan dit aangevraagd worden op bovenstaand adres. Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming aan de Provinciale Secundaire School Bilzen, dat de persoonsgegevens worden verwerkt in het kader van bovenvermeld doeleinde. Ondergetekende kan deze toestemming ten alle tijden intrekken. Hiervoor neem je contact op met lesley.hendrickx@limburg.be, 089/62.92.21 of  privacy@sgpsol.be.