Vragen?

+32 89 62 92 21

Provincie Limburg
3
juni
2021

OpenBUBBELavond 2e en 3e graad #safebezoek

17.00 - 20.00 u.
Appelboomgaard 2 3740 Bilzen

BEGELEID INFOMOMENT 2e EN 3e GRAAD 

Op een volledig veilige en coronaproof manier krijgen jij en jouw gezinsbubbel een persoonlijke voorstelling van de school en de richting(en) die jij wil volgen. Je ontdekt #boostyou, onze school, je toekomstige lokalen samen met je persoonlijke ervaren gids. 

Deze rondleiding draait om jou en jouw vragen, om al onze aandacht dan ook op jou te richten vragen wij rekening te houden met onderstaande voorwaarden: 

  • Enkel op afspraak! 
  • Om jou de beste uitleg te geven krijg je een ervaren leerkracht van de richting die jij kiest. Wil je uitleg over meerdere studierichtingen? Dan vragen wij jou meerdere afspraken te boeken. 
  • Een afspraak telt vier personen inclusief de gids. De leerling kan dus op bezoek komen met twee volwassenen of 1 volwassene en 1 broer of zus. 
  • Mondmaskers en het ontsmetten van de handen zijn verplicht. 

 Boek je afspraak!

 

Deze infomoment is enkel bedoeld voor mogelijke toekomstige leerlingen. 

De door u verstrekte gegevens zullen door de Provinciale Secundaire School Bilzen, Appelboomgaardstraat 2, 3740 Munsterbilzen worden verwerkt. Zij zullen uitsluitend worden gebruikt voor het van verzamelen gegevens m.b.t. een voorinschrijving en dit op grond van uw toestemming. De betreffende gegevens zullen worden gebruikt voor het ingeven van de gegevens in ons verwerkingsprogramma.
Voor meer info en voor de uitoefening van uw rechten kan dit aangevraagd worden op bovenstaand adres. Door het indienen van dit formulier geeft u toestemming aan de Provinciale Secundaire School Bilzen, dat de persoonsgegevens worden verwerkt in het kader van bovenvermeld doeleinde. Ondergetekende kan deze toestemming ten alle tijden intrekken. Hiervoor neem je contact op met lesley.hendrickx@limburg.be, 089/62.92.21 of  privacy@sgpsol.be.