Vragen?

+32 89 62 92 21

Provincie Limburg

Het provinciaal onderwijs Limburg hecht veel belang aan ieders gezondheid. Ook die van jou!

 

Omdat de opendeurdagen op de scholen niet meer kunnen doorgaan, willen we u toch graag blijven informeren over onze school en ons studieaanbod. We gaan online infomomenten organiseren en regelmatig onze informatie updaten.

Breng ons een bubbelbezoek!

Een grote opendeurdag organiseren in deze tijd zou onverantwoord zijn. Daarom organiseren we onze unieke bubbelbezoeken na 16uur. 

Bel (089 62 92 21) of mail ons om een afspraak te maken. 

Omdat een bubbelbezoek in de bubbel moet blijven, vragen we om maximum met 3 personen te komen en de geldende veiligheidsmaatregelen van de school te respecteren.

Bijkomende vragen

Heb je toch dringende vragen over onze school of je studiekeuze, stel ons dan nu je vraag en telefoneer ons tijdens de schooluren op het nummer 089 62 92 21.

Zijn we er niet? Stuur dan een mail naar info@pssb.be of vul onderstaand formulier in.

Vragen over je studiekeuze @ PSSB

Ik verklaar me akkoord dat Provinciale Secundaire School Bilzen mijn gegevens bewaart en verwerkt voor een periode van 12 maanden om mij zo gerichte informatie te bezorgen over mijn studiekeuze (en mijn interesse in de aangeduide opleidingen). Uw gegevens zullen bewaard en verwerkt worden in overeenstemming met de Europese en Belgische regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens.

Lees het privacybeleid van de scholengemeenschap.