Vragen?

+32 89 62 92 21

Provincie Limburg

“Je kan niet van elk kind een ster maken, maar je kan ze wel allemaal laten schitteren.”

Als ouder wil je het beste voor je kind, vooral als het gaat om hun onderwijs en toekomst. Bij APP-School Munsterbilzen begrijpen wij dat maar al te goed. We zijn een school die niet alleen lesgeeft, maar ook gericht is op het welzijn, de groei en de toekomst van uw kind.

Onze school staat voor Ambitie, Passie en Positiviteit - we noemen dat 'APP'. Bij ons draait alles om het omarmen van de unieke kwaliteiten van uw kind en hen te helpen ontdekken wie ze zijn en wat ze kunnen bereiken. Onze slogan is niet voor niets, ‘Neem jouw toekomst in eigen handen”. Met APP geloven we in het bieden van een omgeving waar een leerling alle kansen hiertoe krijgt.

We zijn trots op onze warme omgeving, waarbij iedereen met hart en ziel wordt benaderd. We hechten veel waarde aan persoonlijke relaties tussen leraren en leerlingen, waarbij we individueel werken met elk kind om hun talenten, kwaliteiten en werkpunten te ontdekken en te ontwikkelen.

Bij ons wordt uw kind niet gezien als slechts een leerling in de klas, maar als een APP-STER met unieke behoeften en dromen. We omarmen fouten als leermomenten en zien problemen als kansen voor groei. Onze schoolcultuur stimuleert open communicatie, waardoor uw kind zich gehoord voelt en de ondersteuning krijgt die hij of zij nodig heeft om te bloeien.

We begrijpen dat u als ouder wilt dat uw kind niet alleen academisch groeit, maar ook op persoonlijk niveau. Bij APP-School Munsterbilzen bereiden we uw kind voor op het leven, niet alleen op de studies of werk. Gedurende de tijd op onze school willen we uw kind helpen ontdekken wie ze zijn en waar hun passies liggen, om zo hun volledige potentieel te bereiken. Onze rijke infrastructuur en ons vooruitstrevende lesaanpak zijn speciaal ontwikkeld om zich aan te passen naar uw kind en niet andersom.

Kortom, als u op zoek bent naar een school die niet alleen focust op onderwijs, maar ook op de individuele groei en ontwikkeling van uw kind, dan is APP-School Munsterbilzen de juiste keuze.

We nodigen u graag uit om meer te weten te komen over hoe we samen kunnen werken aan de toekomst van uw kind. Samen zorgen we ervoor dat uw kind zijn/ haar toekomst in eigen handen kan nemen.