Vragen?

+32 89 62 92 21

Provincie Limburg

Organisatie en logistiek / Onthaal Organisatie Sales/ Winkelbeheer en etalage

3de jaar, 4de jaar, 5de jaar, 6de jaar, 7de jaar (Arbeidsmarktfinaliteit)

Organisatie en Logistiek

 

 

Tweede graad 

Tijdens de tweede graad maak je kennis met de werking van een onderneming. Je bouwt kennis en vaardigheden op over onthaal en administratie, verkoop en logistiek. In deze opleiding zetten we verder sterk in op ICT-vaardigheden die nodig zijn om commerciële documenten op te stellen. Ook leer je van jouw etalage en plaatsing van producten ware blikvangers te maken. Tot slot bouw we jouw communicatieve skills verder uit in het Nederlands, maar ook in vreemde talen. 

Nu stomen we je helemaal klaar voor de stages in de derde graad. Via een game kan je je verkooptalenten meten met anderen en zeer uniek in de opleiding is het onderdeel 'Photoshop' in beeldende vorming. Dankzij deze module kan je digitale foto's retoucheren en leuke collages maken. Computervaardigheden zij niet meer weg te denken in onze maatschappij. In deze opleiding leer je werken met een tekstverwerkingsprogramma en presentaties maken.

Derde graad 

In de derde graad leggen we het accent op het leren verkopen en het maken van een aantrekkelijke etalage. Nu krijgen de stages een belangrijke plaats in de opleiding, want al doende kan je het best leren. Je bent nu al zo ver gevorderd dat je leuke blikvangers kan ontwerpen zodat je etalage of je presentatie in de winkel voor een 'wow'-effect zorgt. 

Ontdek Winkelbeheer en etalage

3 Organisatie en logistiek

3OL

 

4 Organisatie en logistiek

4OL

 

5 Onthaal Organisatie Sales

5OOS

 

6 Onthaal Organisatie Sales

6OOS